Normal view MARC view ISBD view

تأثير طرئق تجفيف الفاصولياء الخضراء في بعض مضادات الأكسدة والمؤشرات الكيميائية\

by دله ، عنان ابراهيم; عنان ابراهيم دله [إشراف: محمد خير طحلة ، روعة طلي].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق: جامعة دمشق ، كلية الزراعة ، 2020Description: 66ص 24 سم+ CD.Subject(s): قسم علوم الأغذية
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
630 د ل ه ، ت (Browse shelf) Available cen1113Ag

ماجستير

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: