دراسة تأثير التحلل البروتيني والعوامل الأخرى في ظهور الطعم المر في الجبنة القابلة للمد/ (Record no. 399514)

000 -LEADER
fixed length control field 00797nam a22001577a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 160210b sy||||| |||| 00| 0 ara d
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 630
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 32655
Personal name الشهابي ،محمد ابراهيم
245 1# - TITLE STATEMENT
Title دراسة تأثير التحلل البروتيني والعوامل الأخرى في ظهور الطعم المر في الجبنة القابلة للمد/
Statement of responsibility, etc. محمد الشهابي ،أشراف: صياح ابو غرة ، فاتن حامد
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc. دمشق:
Name of publisher, distributor, etc. جامعة دمشق ، كلية الهندسة الزراعية
Date of publication, distribution, etc. 2019 .
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 102 ص
Dimensions 24 سم+
Accompanying material CD .
500 ## - GENERAL NOTE
General note دكتوراه
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element علوم الأغذية
9 (RLIN) 10872
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 32656
Relator term أشراف: صياح ابو غرة ، فاتن حامد
Personal name محمد الشهابي
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Thesis / رسائل جامعية
Holdings
Price effective from Source of classification or shelving scheme Full call number Date last seen Shelving location Not for loan Lost status Withdrawn status Barcode Permanent location Current location Date acquired Damaged status Koha item type
2021-02-24 630 ش ه ا. د2021-02-24الرسائل الجامعية   cen 1208 Agالمكتبة المركزيةالمكتبة المركزية2021-02-24 Thesis / رسائل جامعية
Languages: