Normal view MARC view ISBD view

تحضير بديل للقهوة من بذور التمر والشعير وجذور الهندباء ودراسة الخصائص الحسية والمواد المضادة للأكسدة /

by سلمون ،إيمان ياسر; إيمان ياسر سلمون [إشراف:محمد طحلة، محمد محمد].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق: جامعة دمشق ، كلية الزراعة 2022Description: 64 ص؛ 24 سم+ CD.Subject(s): علوم الأغذية
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
630 س ل م. ت (Browse shelf) Available cen 1404 Ag

ماجستير

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: