Normal view MARC view ISBD view

تحديد المؤشرات التكنولوجية في تصنيع سجق متخمر عالي الجودة من لحم الدجاج والبقر /

by الأحمد ، شادي مصطفى; شادي مصطفى الأحمد [إشراف: عبد الحكيم عزيزية].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق: جامعة دمشق ، كلية الزراعة ، 2018Description: 110 ص؛ 24 سم+ CD.Subject(s): علوم الأغذية
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
630 أ ح م .ت (Browse shelf) Available cen 1044 Ag

دكتوراه

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: