Normal view MARC view ISBD view

الخصائص الفيزيوكيميائية والتصنيعية لدقيق القمح الطري السوري المدعم بالحديد والألياف الغذائية /

by كربجها ، أحمد خالد; أحمد خالد كربجها [إشراف: جهاد سمعان].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق: جامعة دمشق ، كلية الزراعة ، 2017Description: 81 ص؛ 24 سم+ CD.Subject(s): علوم الأغذية
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
630 ك ر ب .خ (Browse shelf) Available cen 967 Ag

ماجستير

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: