Normal view MARC view ISBD view

تقدير النشاط المضاد للأكسدة والأثر الواقي من الإشعاع في المنتجات الغذائية للقمح المبرعم السوري والعشب المستنبت منه determination of antioxidant activity and anti radiation effect of food prouducts of syrian

by إيمان البيتموني; محمد محمد ( مشرف ); محمد عادل باكير ( مشرف مشارك ).
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق جامعة دمشق , كلية الزراعة 2009Description: 75ص.Subject(s): علوم الأغذيةDissertation note: ماجستير جامعة دمشق , كلية الزراعة 2009
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
630 ب ي ت . ت (Browse shelf) Available cen 14 Ag

ماجستير

ماجستير جامعة دمشق , كلية الزراعة 2009

اطروحات 15\2\2012

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: