Normal view MARC view ISBD view

the effect of the molecular conformation on the surface propertied and stability of protein particles تأثير التكوين الفراغي للجزء على خواص السطح وثباتية اجزاء البروتين: دراسة خواص السطح وكتلة المساصيعة البروتينية الصيدلانية باستخدام تقنيات تحليل حرارية وطيفية وطاقة سطحية

by محمد امين محمد; ايان غريعزي ( مشرف ); انطون اللحام ( مشرف مشارك ).
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق UNIVERSITY OF BRADFORD,FACTULY OF PHARMAARY ، كلية الصيدلة ، 2006Description: 307 ص.Subject(s): صيدلةDissertation note: دكتوراه
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
615 م ح م .ت (Browse shelf) Available cen 77 Pha
Browsing المكتبة المركزية Shelves , Shelving location: الرسائل الجامعية Close shelf browser
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
615 م ح م. ا ارتباط التعددات الشكلية لجين مستقبل الفيتامين د وجين المستقبل المستشعر للكالسيوم بمستويات الفيتامين د المصلية لدى عينة من السوريين الأصحاء ظاهريا / 615 م ح م .ت تحديد مستويات الإيثروبويتين وبعض السيتكينات الإخى لدى مرضى فقر الدم الرافق للإنتانات المزمنة 615 م ح م .ت تحسين التوافر الحيوي لمركب السولبيريد 615 م ح م .ت the effect of the molecular conformation on the surface propertied and stability of protein particles 615 م ح م .ت التلوث بغاز سلفيد الهيدروجين في مناطق إنتاج النفط والغاز في الجمهورية العربية السورية / 615 م ح م. د دراسة مستويات البروتين البربخي البشري ( 4 ) المصلية عند النساء المصابات بسرطان المبيض 615 م ح م .د دراسة التأثيرات الخافضة لكوليسترول الدم لخلاصات من أوراق نبات الخرشوف CYNARA النامي في سوريا ، عند حيوانات التجربة

دكتوراه

دكتوراه

the effect of the molecular conformation on the surface propertied and stability of protein particles

اطروحات

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: