Normal view MARC view ISBD view

analyse des risques avec les methodes apramdes dans l<etablissement fiorella de macaroni pates alimentaires

by حيان صوان; فرانسوا قره بت (مشرف).
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق جامعة دمشق ، كلية العلوم ، قسم علوم الأغذية 2008Description: 60ص.Subject(s): أغذيةDissertation note: ماجستير جامعة دمشق ، كلية العلوم ، قسم علوم الأغذية 2008
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
500 ص و ا .a (Browse shelf) Available cen 284 Sc

ماجستير

ماجستير جامعة دمشق ، كلية العلوم ، قسم علوم الأغذية 2008

اطروحات 2012/02/28

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: