Normal view MARC view ISBD view

IMPLEMENTATION OF FOOD SAFETY MANAGMENT SYSTEM IN CONFECTIONARY DEVELOPMENT IDUSTRIAL COMPANY تطبيق نظام الإدارة السليمة الغذائية في شركة تطوير السكريات

by حازم المحاميد; ابتسام محمد (مشرف).
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: دمشق جامعة دمشق ، كلية العلوم د.تDescription: 46ص.Subject(s): علوم الأغذيةDissertation note: ماجستير جامعة دمشق ، كلية العلوم د.ت
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Thesis / رسائل جامعية Thesis / رسائل جامعية
المكتبة المركزية
الرسائل الجامعية
500 م ح ا .ت (Browse shelf) Available cen 234 Sc

ماجستير

ماجستير جامعة دمشق ، كلية العلوم د.ت

اطروحات 2012/02/28

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: