تأثير إضافة دقيق الحمص ودقيق العدس في الخصائص الفيزيوكيميئية والريولوجية والتصنيعية لأنواع دقيق القمح المنتج محليا / (Record no. 407797)

000 -LEADER
fixed length control field 00824nam a22001577a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 160210b sy||||| |||| 00| 0 ara d
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 630
100 11 - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 32655
Personal name الضللي ،عبد السلام أنور
245 1# - TITLE STATEMENT
Title تأثير إضافة دقيق الحمص ودقيق العدس في الخصائص الفيزيوكيميئية والريولوجية والتصنيعية لأنواع دقيق القمح المنتج محليا /
Statement of responsibility, etc. عبد السلام أنور الضللي، إشراف:جهاد سمعان
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc. دمشق:
Name of publisher, distributor, etc. جامعة دمشق ، كلية الزراعة
Date of publication, distribution, etc. 2023 .
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 87 ص؛
Dimensions 24 سم+
Accompanying material CD .
500 ## - GENERAL NOTE
General note ماجستير
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element علوم الأغذية
9 (RLIN) 10872
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name عبد السلام أنور الضللي
Relator term إشراف:جهاد سمعان
9 (RLIN) 32656
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Thesis / رسائل جامعية
Holdings
Not for loan Date last seen Shelving location Full call number Date acquired Barcode Source of classification or shelving scheme Koha item type Withdrawn status Permanent location Current location Damaged status Price effective from Lost status
 2023-03-09الرسائل الجامعية630 ض ل ل. ت2023-03-09cen 1377 Ag Thesis / رسائل جامعية المكتبة المركزيةالمكتبة المركزية 2023-03-09 
Languages: