إنضاج جبن التوفو بواسطة خميرة Saccharomyces cerevisiae / (Record no. 320485)

000 -LEADER
fixed length control field 00738nam a22001577a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 160210b sy||||| |||| 00| 0 ara d
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 630
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ضيف الله ، فيفيان رمزي
9 (RLIN) 32655
245 1# - TITLE STATEMENT
Title إنضاج جبن التوفو بواسطة خميرة Saccharomyces cerevisiae /
Statement of responsibility, etc. فبفيان رمزي ضيف الله ؛ إشراف: عهد أبو يونس ، نسرين نقشو
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc. دمشق:
Name of publisher, distributor, etc. جامعة دمشق ، كلية الزراعة ،
Date of publication, distribution, etc. 2017 .
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 81 ص؛
Dimensions 24 سم+
Accompanying material CD .
500 ## - GENERAL NOTE
General note ماجستير
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element علوم الأغذية
9 (RLIN) 10872
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name فبفيان رمزي ضيف الله
Relator term إشراف: عهد أبو يونس ، نسرين نقشو
9 (RLIN) 32656
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Thesis / رسائل جامعية
Holdings
Permanent location Lost status Source of classification or shelving scheme Full call number Current location Not for loan Date last seen Withdrawn status Price effective from Shelving location Damaged status Date acquired Koha item type Barcode
المكتبة المركزية  630 ض ي ف .إالمكتبة المركزية 2017-08-22 2017-08-22الرسائل الجامعية 2017-08-22Thesis / رسائل جامعيةcen 958 Ag
Languages: