تحسين جودة السكر الأبيض الناعم بطريقة الارجاع المتسلس للسكر الأحمر الناتج عن المرحلة الثانية والثالثة للتبلور (Record no. 256286)

000 -LEADER
fixed length control field 00984nam a2200205 a 4500
041 07 - LANGUAGE CODE
Source of code local
Language code of text/sound track or separate title العربية
037 ## - SOURCE OF ACQUISITION
Note إيداع
245 00 - TITLE STATEMENT
Title تحسين جودة السكر الأبيض الناعم بطريقة الارجاع المتسلس للسكر الأحمر الناتج عن المرحلة الثانية والثالثة للتبلور
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc. دمشق
Name of publisher, distributor, etc. جامعة دمشق , كلية الزراعة , قسم العلوم التكنيكية
Date of publication, distribution, etc. 1987
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 132ص
500 ## - GENERAL NOTE
General note دكتوراه
502 ## - DISSERTATION NOTE
Dissertation note دكتوراه
-- جامعة دمشق , كلية الزراعة , قسم العلوم التكنيكية
-- 1987
541 ## - IMMEDIATE SOURCE OF ACQUISITION NOTE
-- 19\4\2012
562 ## - COPY AND VERSION IDENTIFICATION NOTE
Number of copies 1
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element العلوم التكنيكية
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name محمد خير طحلة
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name نيكولاي الكسندروفيش - أرخيبوفيتش ( مشرف )
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Thesis / رسائل جامعية
Holdings
Full call number Lost status Barcode Permanent location Date last seen Damaged status Koha item type Price effective from Shelving location Date acquired Source of classification or shelving scheme Current location Not for loan Withdrawn status
630 ط ح ل .ت cen 524 Agالمكتبة المركزية2016-03-14 Thesis / رسائل جامعية2016-03-14الرسائل الجامعية2016-03-14 المكتبة المركزية  
Languages: