تأثير إضافة بعض المواد الطبيعية على صفات الجودة للخبز العربي منفصل الشطرين " المرقد " (Record no. 256024)

000 -LEADER
fixed length control field 00885nam a2200205 a 4500
041 07 - LANGUAGE CODE
Source of code local
Language code of text/sound track or separate title العربية
037 ## - SOURCE OF ACQUISITION
Note إيداع
245 00 - TITLE STATEMENT
Title تأثير إضافة بعض المواد الطبيعية على صفات الجودة للخبز العربي منفصل الشطرين " المرقد "
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc. دمشق
Name of publisher, distributor, etc. جامعة دمشق , كلية الزراعة , قسم علوم الأغذية
Date of publication, distribution, etc. 1992
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 208ص
500 ## - GENERAL NOTE
General note ماجستير
502 ## - DISSERTATION NOTE
Dissertation note ماجستير
-- جامعة دمشق , كلية الزراعة , قسم علوم الأغذية
-- 1992
541 ## - IMMEDIATE SOURCE OF ACQUISITION NOTE
-- 11\3\2012
562 ## - COPY AND VERSION IDENTIFICATION NOTE
Number of copies 1
650 04 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element علوم الأغذية
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name سليمان الرعاد
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name غسان حمادة الخياط ( مشرف )
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Thesis / رسائل جامعية
Holdings
Price effective from Koha item type Withdrawn status Full call number Date acquired Not for loan Shelving location Current location Permanent location Barcode Damaged status Source of classification or shelving scheme Lost status Date last seen
2016-03-15Thesis / رسائل جامعية 630 ر ع ا .ت2016-03-15 الرسائل الجامعيةالمكتبة المركزيةالمكتبة المركزيةcen 425 Ag   2016-03-15
Languages: